Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Випускні вечори у міських школах Бобринецької ОТГ

Дата: 25.06.2018 16:34
Кількість переглядів: 1186

Фото без описуТільки вчора пролунав останній дзвоник, і ось випускний бал, до якого одинадцять років, як по східцях, довелося підніматися випускникам.

Червень 2018 року запам’ятається одинадцятикласникам Комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» міської ради важливою подією в їхньому житті: це прощання зі шкільними стінами, вчителями, однокласниками. А для педагогів – це ще одна перегорнута сторінка  книги шкільного життя.

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті. У ньому зустрічаються світлі надії, і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними проляжуть тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

Цьогоріч золотими та срібними медалями нагороджено 6 учнів:

КЗ «НВК «Гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1» - 4 срібні медалі

КЗ «ЗШ І-ІІІ ступенів №5» - 1 золота та 1 срібна медалі.

23 та 24 червня у загальноосвітніх навчальних закладах міста Бобринця відбулися випускні вечори.

Урочисте відкриття випускних вечорів, вручення атестатів, свідоцтва про закінчення КЗ «ДЮСШ» міської ради, грамот за особливі успіхи у вивченні навчальних предметів, вітальні слова міського голови Сніжка В.В., директорів Карпука В.В. та Богданової А.Є., класних керівників, вчителів, батьків – всі ці хвилюючі моменти промайнули, як одна мить.

Ніжно звучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися  зі школою, з учителями, з однокласниками.

А насамкінець — зустріч ранкової зорі та дорослого життя.

Нам залишається лише побажати молоді щасливого плавання в бурхливому океані самостійного життя! Нехай завжди  будуть поруч вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі, Вам, дорогі випускники!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь