Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2018 09:21
Кількість переглядів: 677

Україна відзначає День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

У цей день скорботи і вшанування ми віддаємо данину пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Другої світової війни, їх подвигу та жертовності.

22 червня 1941 року горем і болем увірвався в кожну українську домівку найкривавіший глобальний конфлікт, що завдав нашому народові страшних та непоправних втрат - забрав життя мільйонів українців, до щенту зруйнував міста і села.

Все далі в історію відходять жорстокі битви Другої світової війни, в яких наш народ проявив справді героїчну мужність.Уже давно на місці руїн і попелищ виросли міста, села, і ніщо не нагадує нам про війну.

Переконаний, що ні ми, ні наші нащадки ніколи не забудемо про велич подвигу і жертовність Українського народу, що зробив неоціненний внесок у розгром нацистської імперії.

На долю України та її народу випали нечувані страждання і жертви. Ми схиляємось перед мільйонами невинних жертв, які забрала війна. Вічна і світла пам’ять всім українським борцям, які в час воєнного лихоліття визволяли рідну землю від фашистських загарбників.

Кожен раз в цей День ми згадуємо про тих, хто так і не повернувся з цієї війни, хто кров’ю і потом відстоював нашу перемогу, хто першим прийняв на себе цей страшний удар і про тих, чиє життя були покалічені і зруйновані.

Саме сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір.

Вічна пам’ять і вічна пошана кожному, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу своєї Батьківщини та щасливе життя на вільній землі для наступних поколінь.

Вічна і світла їм пам’ять! Миру, єдності, сили та стійкості всім нам, дорогі земляки.

З повагою

Міський голова                                                                    Сніжко В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь