Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Олімпійський день у закладах освіти міста

Дата: 18.06.2018 08:05
Кількість переглядів: 922

Фото без описуВже стало доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року) відзначати Олімпійський день.

Олімпійський день – це родинне свято спорту, де кожний знаходить собі заняття до душі та зможе відчути себе справжнім олімпійцем. Наряду з уславленими спортсменами, олімпійськими чемпіонами та призерами, тріумфаторами світових і європейських першостей в Олімпійському дні беруть участь і всі бажаючі.

Свято спорту проходить на центральних вулицях міст, в парках, дитячих таборах, на стадіонах різних регіонів України.

Основним заходом, що супроводжує Міжнародний Олімпійський день, є організація масових забігів з метою залучення якнайбільшої кількості учасників.

13 червня 2018 року у закладах освіти міста проведено Олімпійський день. У міському парку зібралися вихованці дитячих садків, учні шкіл та вихованці КЗ «ДЮСШ».

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Літвінова Вікторія Петрівна.  Вони наголосили на тому, що спорт допомагає людям стати здоровими і сильними, підтримує їх у належній фізичній формі, робить людей більш організованими, відповідальними та дисциплінованими в житті. Фізичні вправи поліпшують самопочуття і зовнішній вигляд.

Вікторія Петрівна та Людмила Петрівна оголосили подяки відділу освіти, молоді та спорту міської ради та вручили нагороди призерам обласної Спартакіади:

Телих Анастасії (учениця КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» та вихованка КЗ «ДЮСШ») – за зайняте І місце в обласній Спартакіаді з тенісу настільного (вчитель фізичної культури і тренер-викладач Бондаренко Микола Володимирович);

Лавріненку Андрію, Дем’яненку Максиму, Ткаченку Костянтину, Рижкову Юрію, Буяніну Андрію (збірна команду учнів КЗ «Бобринецьке НВО» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5», вихованці КЗ «ДЮСШ») за зайняте ІІ місце в обласній Спартакіаді з баскетболу (тренер-викладач Неклеса Володимир Миколайович);

Каранаєву Денису, Барвінку Миколі, Лашкулу Івану, Калмикову Владиславу, Климу Владиславу, Кулі Вадиму, Лозінському Олександру, Кононенку Кирилу, Подолінському Артему, Пономаренку Артему (збірна команду учнів КЗ «Бобринецьке НВО» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5», вихованці КЗ «ДЮСШ») за зайняте ІІ місце в обласних змаганнях з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» (тренер-викладач Філіпенко Ігор Анатолійович);

Кравчині Ігорю, Багріну Владиславу (учні КЗ «Бобринецьке НВО», вихованці КЗ «ДЮСШ») за зайняте ІІ місце в обласній Спартакіаді з легкої атлетики (тренер-викладач Бондаренко Микола Володимирович);

Гречаній Вікторії (учениця КЗ «Бобринецьке НВО», вихованка КЗ «ДЮСШ») за зайняте ІІІ місце в обласній Спартакіаді з легкої атлетики (тренер-викладач Бондаренко Микола Володимирович).

Потім всі учасники Олімпійського дня долучилися до масового забігу і створили символ олімпійського єднання – олімпійські кільця.

Олімпійський день-2018, що проводиться щороку майже в 200 країнах світу, подарував учасникам позитивні емоції, незабутні враження, веселий настрій та бадьорість. Головне, що діти усвідомили важливість занять спортом для тих, хто турбується про своє здоров’я, поширюючи тим самим олімпійську концепцію «Спорт для всіх».Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь