Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Кропивницькому відбувся турнір ФБУ з баскетболу 3х3

Дата: 13.06.2018 16:35
Кількість переглядів: 581

10 червня 2018 року у Кропивницькому відбувся турнір ФБУ з баскетболу 3х3 в категоріях - чоловіки та юнаки U-18. В змаганнях взяли 10 команд в категорії «чоловіки», та 8 команд в категорії U-18, всього понад 60 учасників змагань.

Також в турнірі прийняли участь і три  команда від Бобринецької об’єднаної громади, в категорії U-18  команда «1.70» і «BrotherHood U18», і в категорії чоловіки «BrotherHood».

Змагання пройшли в завзятій боротьбі, де ніхто не хотів поступатися.

В категорії чоловіки наша команда поступилася і вибула з гри в плей-оффі, поступившись з мінімальним розривом декілька очок. В категорії U-18 команда , «1.70» не пробилася через відбіркові матчі, а команда «BrotherHood U-18» пройшла до фіналу, де поступилася в напруженій боротьбі команді «AUX» з Олександрії, і посіла друге місце в турнірі.

Склад «BrotherHood U-18» яка зайняла II-місце: Демяненко Максим, Рижков Юрій, Лавріненко Андрій, Ісаков Андрій, Шаманський Віталій, Бардиш Антон.   

Також було проведено конкурс кидків зверху, в якому взяли участь спортсмени з м. Кропивницький, які не аби як потішили публіку своїми виступами.

Всі призери турніру були нагороджені кубками та медалями. Подарунковими сертифікатами від кафе «KEX», а також всі учасники були почастованні морозивом від торгової марки «Ласунка», яка і виступила спонсором турніру. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь