Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Турбота про охорону здоров’я в Бобринецькій ОТГ

Дата: 13.06.2018 09:14
Кількість переглядів: 1136

Фото без описуНа 2018 рік для Бобринецької центральної районної лікарні вторинної медицини було надано субвенції з державного бюджету у розмірі 7 147 800 грн. та з місцевого бюджету 2 559 262 грн  на придбання обладнання, будівельних матеріалів,медикаментів, оплату послуг та енергоносіїв.

12 червня міський голова Валерій Сніжко провів робочу зустріч щодо перевірки проведених робіт в приміщенні та на території центральної районної лікарні.

На даний час проводяться ремонтні роботи у одній з палат хірургічного відділення. Також в палатах будуть встановлені душова кабінка та туалет. Проходять тендерні процедури щодо придбання нових ліжок для палат. Міський голова оглянув приміщення та ознайомився з тими обсягами робіт, які зроблені. Заплановано відремонтувати та обладнати дві палати. На ремонт приміщень передбачено 610 тис. 068 грн.

Крім того, Валерій Вадимович оглянув під’їзд до лікарні, де триває облаштування дорожнього покриття бруківкою та проконтролював якість робіт. Вартість будівельних матеріалів становить 156 тис. 870 грн.

Також не оминув увагою Валерій Вадимович новий багатофункціональний, стіл для перев’язування з багатьма налаштуваннями, придбаного за кошти з місцевого бюджету,  вартість якого складає 62 тис. грн.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь