Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Закінчення навчання в Академії Жіночого Лідерства

Дата: 12.06.2018 10:44
Кількість переглядів: 1007

Фото без описуУ квітні 2018 року група жінок-лідерок Бобринецької ОТГ розпочала навчання в Академії Жіночого Лідерства, яка працює в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

09-10 червня навчання продовжилося та дійшло логічного завершення – сертифікації. Під час навчання  лідерки поновили знання про те,  де і в які терміни оприлюднюються офіційні документи місцевої громади та здійснюється ухвалення рішень, виконали чимало вправ та тестів, і зрозуміли головне  - є багато шляхів того, як зробити, щоб громада належала громаді.

Тренерки  Академії  розділили на етапи  участь жінок у прийнятті рішень:
від першого кроку до представництва; виділили основні методи контактування з виборцями; навчили будувати ключове повідомлення для виборців.

Головне завдання останнього дня роботи в Академії - навчитися планувати проект и складати заявку на отримання  цільового фінансування (громадський/патисипативний бюджет,краудфандінг, міні-грант).

Отож, отримані знання учасниці Академії застосують під час написання грантових проектів, які посприяють вирішенню соціальних проблем та потреб ОТГ.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь