Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обговорення плану удосконалення послуг водопостачання та водовідведення

Дата: 11.06.2018 17:28
Кількість переглядів: 1165

Фото без описуНа попередніх засіданнях робочої групи в рамках проекту DOBRE був розроблений стратегічний план розвитку Бобринецької ОТГ, в якому однією з найважливіших проблем в громаді на сьогоднішній день визначили питання удосконалення водопостачання та водовідведення. Спільними зусиллями робочої групи, представниками проекту DOBRE та громадою проаналізували стан послуги, визначили перелік слабких, сильних сторін та сформували стратегічні цілі реалізації завдань з покращення послуги на території Бобринецької ОТГ.

11 травня відбулась зустріч міського голови Валерія Сніжка, директора КП «Місьководоканал» Юрія Спрідонова та Сергія Кареліна технічного консультанта програми DOBRE USAID. Спираючись на результати роботи та розроблений план удосконалення послуги, обговорили, сформували стратегічні дії, розробляється проектно-кошторисна документація щодо будівництва, реконструкції водопостачання та водовідведення.

Даний проект дуже важливий для громади і покликаний забезпечити місцевих жителів доступом до якісної води, яка відповідає санітарним нормам.

Подібні проекти потребують вагомих вкладень та нажаль профінансувати самотужки місцевий бюджет не в силах. Адже за підрахунками на реалізацію проекту потрібні близько 4,5 млн. гривень. Тому міська рада робить все можливе задля залучення інвесторів та реалізації даного проекту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь