Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«Свято дитинства» в Бобринецькій ОТГ

Дата: 01.06.2018 15:47
Кількість переглядів: 1249

Фото без опису1 червня в місті відбулося чудове, сповнене яскравих емоцій та неповторних вражень, посмішок, радості дітей та дорослих, святково-розважальне дійство з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Свято розпочалося з урочистої ходи «Разом з сім’єю», яка брала свій початок від комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» та зібрала від найменших мешканців громади, які ще навіть не вміють ходити, дошкільнята, школярі, та танцюристи, які з цікавістю та завзяттям взяли участь у заходах. Щасливі обличчя, дитячі усмішки, барвисті кульки та веселі кричалки, які вигукували учасники шкільних таборів під час ходи, створювали піднесений настрій у присутніх. По завершенню ходи малеча поклали квіти до пам’ятника Невідомому солдату.

Далі відбулася святкова лінійка, на початку якої до дітей з дошкільних навчальних закладів та учнів міських шкіл з вітальними словами звернувся міський голова Валерій Сніжко, кожен загін виголосив свій девіз. В фінальній частині лінійки кожен загін отримав маршрутний лист захоплюючої і пізнавально-розважальної  гри «Свято дитинства». Завданням було відвідати всі станції, що розташовувалися на галявинах в міському парку ім. Кропивницького,  де потрібно було виконати цікаві завдання: співати, танцювати, долати перешкоди, складати пазли та просто розважатись.

За підготовку станцій та цікавої розважальної програми, під час якої з дитячих обличь ні на секунду не сходила посмішка  подяка колективу та вихованцям  Комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості», працівникам дошкільних закладів №1»Сонечко», №2 «Ромашка».

Під час свята малюки мали змогу безкоштовно покататися на «Осломобілі», за що дякуємо дирекції Компаніївського ветеринарного коледжу.

Всі присутні на заході, отримали безкоштовно солодощі, морозиво, цукерки, солодку вату від  міського голови Валерія Сніжка, депутата районної ради Юрія Крутька, підприємця Юрія Кочубея та Олександра Погорілця. Цього ж дня від міського голови вручені солодощі учням Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат.

Свято стало гарним стартом для початку літніх канікул.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь