Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У школах громади пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2018 14:30
Кількість переглядів: 784

Фото без описуНачебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда. Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували вам, дорогі випускники, багато цікавих та пізнавальних занять, зустрічей, знайомств, культурно-масових заходів та екскурсій.

Сьогодні, 31 травня дзвін останнього дзвоника сповістив школярів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади про закінчення навчального року. На урочистих лінійках, як завжди, панувала особлива, сповнена емоцій атмосфера. Квіти, дитячі посмішки, зворушені батьки, вчительське настановче слово й сльози в очах випускників.

Урочисту лінійку традиційно в школах міста відкрили підняттям прапору та гімном України.

На святкове дійство, окрім учнів та випускників, батьків, які розділили зі своїми дітьми радісні та, водночас хвилюючі миті в їх житті завітали міський голова Валерій Сніжко, перший заступник міського голови Валентин Висоцький, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея, начальник відділу освіти, молоді та спорту  Вікторія Літвінова, заступник військового комісара Ігор Каліщук, волонтер, підприємець Анатолій Лінніков.

Міський голова Валерій Сніжко привітав всіх зі святом, побажав школярам гарно відпочити на канікулах, щоб восени повернутися сповненими сил та натхнення сісти за парти й далі опановувати ази науки, а випускникам щасливої долі та обрати правильний шлях у житті, впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети. Валерій Вадимович також висловив слова вдячності  вчителям за терпіння  самовіддану працю та високі результати, що продемонстрували їх учні за результатами навчального року. В свою чергу директори шкіл подякували міському голові за підтримку та активний розвиток міських шкіл протягом року.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь