Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітання до Дня прикордонника

Дата: 30.05.2018 16:45
Кількість переглядів: 617

Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Прикордонні війська стали важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України.Прикордонники , примножуючи славні традиції попередніх поколінь – патріотизм, національну свідомість та відданість своєму народові завжди залишатимуться надійним гарантом недоторканості  своєї Батьківщини.

28 травня відбулася урочиста святкова хода приурочена ювілею професійного свята Дня прикордонника. В заходах взяли участь прикордонники, ветерани прикордонної служби, міський голова Валерій Сніжко, учасники АТО. Захід розпочався  у Свято-Миколаївській церкві, де хвилиною мовчання прикордонники вшанували своїх полеглих  побратимів  і поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам АТО. Далі прикордонники рушили урочистою ходою по вул. Миколаївській, під час ходи були покладені квіти  до пам’ятника загиблим учням  та вчителям у Другій світовій війні, пам’ятника Жертв Чорнобиля та воїнам інтернаціоналістам, до пам’ятних дощок загиблим воїнам АТО. Завершилися урочистості мітингом та покладанням квітів до пам’ятника Невідомому солдату.

З нагоди 100 річчя прикордонних військ міський голова Валерій Сніжко оголосив подяку Бобринецької міської ради та вручив подарункові набори:

Крисенку Миколі Володимировичу;

Фросіняк  Любові Григорівні;

Великому Володимиру Володимировичу;

Луцко Софії Степанівні.

У цей День ми приєднуємося до всіх привітань на адресу ветеранів і службовців прикордонних служб! Бажаємо їм завжди мати високий бойовий дух, міцне здоров’я і надійне домашнє вогнище! З святом Вас, дорогі прикордонники! Успіхів і миру Вам і Вашим родинам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь