Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святковий концерт приурочений Дню Європи

Дата: 23.05.2018 11:27
Кількість переглядів: 875

Фото без описуНамагаючись інтегруватися в європейське співтовариство, Україна з 2003 року почала відзначати День Європи. В нашій країні це свято сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, які дотримуються в ЄС.

19 травня, в парку ім.Кропивницького відбувся святковий концерт з нагоди Дня Європи. Завдяки зусиллям молодіжної громадської організації «ТЕМП», а саме, голови ГО  Володимира Нечая, міського голови Валерія Сніжка, заступника міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмили Кривошеї, жителів і гостей міста чекало багато сюрпризів. Однією з них стала безпрограшна лотерея, де малюки, яких була переважна кількість і всі бажаючі мали змогу отримати нагороду.

Захід розпочався концертною програмою. На сцені виступало молоде покоління, заряджене позитивом та неймовірною енергією, яке створило своїми піснями справжню європейську атмосферу. Дарували свою творчість Кузьмічова Анастасія, Панова Карина, Петрович Анастасія, Сікач Єлизавета, Когут Наталія, Свіріпа Марина та рок-гурт «Фаворит Сонця» і солістка Гіццу Юстина .

По закінченню концерту на бобринчан чекав ще один сюрприз – флешмоб. Запальні танці та драйв подарували всім присутнім, молоді учасниці  танцювального гуртка «Роксолана».

Завершенням святкування Дня Європи була емоційна, жвава  святкова дискотека.

Молодіжна громадська організація «ТЕМП» дякує міському голові В.В. Сніжку за сприяння в організації заходу , за надання площадки Роману Кравченку, мешканцям м. Бобринець та гостям заходу за європейську атмосферу та теплі емоції!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь