Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Подорож історичними пам’ятками Кіровоградщини

Дата: 21.05.2018 15:34
Кількість переглядів: 831

Фото без описуДля активістів міської ветеранської організації, волонтерів і ветеранів праці 19 травня, в рамках туристичної поїздки, члени міської ветеранської організації відвідали обласний Краєзнавчий музей м. Кропивницького та державний заповідник-музей І. К. Карпенка-Карого «Хутір Надія».

Екскурсія розпочалася з кафедрального собору Української православної церкви, під час проведення літургії. В краєзнавчому музеї були представлені для огляду колекції історико-географічної спадщини.

Цікавою була подорож до заповідника-музею «Хутір Надія»,  що знаходиться в с. Миколаївка Кіровоградської області. Екскурсовод Кравченко Н.С. та представник – нащадок роду Тобілевичів В. Тобілевич познайомили з історією родини Тобілевичів та історичними пам’ятками: дім – музей, садиба, в якій проживала сім’я та проводила репетиції, показ театральних вистав.

Вразила територія заповідника, будівлі тих часів, велетні-дуби, посаджені видатними особами, річка, викопана ручним способом і наповнена водою із джерел, купальні, бесідки.

Висловлюємо слова вдячності міському голові Валерію. Сніжку, працівниками міської ради, та  КП «Комунальник» за представлену можливість відпочити, відвідати цікаві історичні пам’ятки Кіровоградщини, більше дізнатися про земляка Тобілевича, та просто про прекрасно, змістовно проведений час. Дякуємо Вам, що турбуєтеся про цікаве дозвілля людей, нашого віку!

Голова МВО Л.І. Беліченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь