Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Онлайн-марафон «Нова українська школа: 30 важливих питань»

Дата: 18.05.2018 10:44
Кількість переглядів: 697

Фото без описуЗ метою надання допомоги педагогам, дітям, їхнім рідним у отриманні відповідей на актуальні питання, пов’язані з наближенням навчального року, видавництво «Ранок» готує онлайн-марафон «Нова українська школа: 30 важливих питань», який відбудеться 18 травня з 14:00 до 20:00.

До участі у онлайн-марафоні запрошуємо вчителів майбутніх перших класів, керівників закладів загальної середньої освіти, їхніх заступників, методистів, дітей – майбутніх першокласників, їхніх батьків, дідусів і бабусь, бібліотекарів та всіх причетних до організації навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Серед спікерів онлайн-марафону практичні психологи, вчителі пілотних шкіл, тренери НУШ, спеціалісти з організації інклюзивного навчання, фахівці зі створення електронних підручників, методисти, керівники закладів загальної середньої освіти, науковці.

Повну інформацію про захід можна отримати за посиланням http://inschool.ranok.com.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь