Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Моя маленька Батьківщина на карті України

Дата: 17.05.2018 15:08
Кількість переглядів: 754

Фото без опису12 травня відбулася зустріч членів Бобринецького та Маловисківського міських парламентів дітей у рамках проекту Кіровоградського обласного парламенту дітей «Моя маленька Батьківщина на карті України». Також до заходу активно долучилися учасники учнівсько-студентського парламенту нашого міста та представники молодіжної громадської організації «ТЕМП».

Для гостей міста та мешканців нашої громади координатор парламенту Щіченко Наталія та вихованці гуртка учнівського самоврядування провели екскурсію «Стежками корифеїв», а керівник гуртка спортивного туризму Горецький Іван разом зі своїми вихованцями організував цікаві туристичні переправи на р.Бобринка.

Гості були вражені. Життя і діяльність Івана Тобілевича та Марка Кропивницького, із творчістю яких знайомились на уроках літератури, вони побачили через призму тієї землі, яка ще дихає їх ідеями і помислами. У краєзнавчому музеї побачили багато фотодокументів та експонатів, які розповідають про видатних театралів та дослідника їх творчості, засновника музею - Миколу Смоленчука.

Дітям сподобались розповіді екскурсоводів-ровесників (цього разу дебютували Анастасія Волошин, Єлизавета Кобилянська, Мар’яна Кучеренко та Оля Кареліна). У гостей виникали запитання, на які ерудовані гуртківці швидко знаходили відповіді.

Біля річки з підлітками вправно та зі знанням справи провели музичні ігри Вікторія Щіченко та Євген Миронов.

Та найбільше, напевне, згадуватимуть учасники зустрічі екстремальні пригоди на туристичних переправах, яких було влаштовано аж три! Настанови та інструктажі Воскобойнікової Вікторії та Воскобойнікової Маргарити, Брасла Євгена, Чубакова Ігоря та капітана команди Гриценка Максима допомогли учасникам зустрічі отримати емоційний заряд і захопитися спортивним туризмом з першого знайомства.

Члени міського парламенту дітей Маловисківської ОТГ залишилися задоволені і запросили на гостини до себе.

Цієї цікавої і неповторної зустрічі не відбулося б без підтримки небайдужих людей. Тому висловлюємо щиру подяку тим, хто допоміг в організації заходу, такого необхідного для налаштування зв’язків між дитячими та молодіжними організаціями у нашій області. Це міський голова Сніжко Валерій Вадимович, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна, директор КЗ «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І – ІІІ ст. №1» Карпук Володимир Васильович та працівники їдальні закладу, директор та заступник КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Обод Катерина Василівна та Кириченко Наталія Іванівна, голова та заступник районної парторганізації «АПУ» Крутько Юрій Миколайович та Щіченко Олександр Кузьмич, педагоги шкіл Мельник Іннеса Валентинівна, Кавінська Вікторія Вадимівна, Ломакіна Наталія Володимирівна, Пирля Олександр Миколайович, Платонов Георгій Іванович, Вуйченко Віктор Степанович.

Отож, ми не сидимо на місці, ми активно досліджуємо, вивчаємо і ділимося досвідом.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь