Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Звітували про роботу за рік

Дата: 17.05.2018 15:02
Кількість переглядів: 626

Фото без опису10 травня 2018 року відбулася чергова сесія Бобринецького міського парламенту дітей.

На сесії були присутні заступник міського голови з соціально-гуманітрних питань Кривошея Людмила Петрівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради Літвінова Вікторія Петрівна, методист методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради Пасічник Тетяна Станіславівна та начальник Бобринецького бюро з правових питань Ніколаєнко Денис Володимирович.

Захід розпочався виконанням Гімну України та Гімну Кіровоградського обласного парламенту дітей. Кривошея Людмила Петрівна та координатор міського парламенту дітей Щіченко Наталія Іванівна вручили настанови випускницям гуртка учнівського самоврядування. Вікторія Щіченко, Єлизавета Калюжна, Наталія Полув’ян та Вікторія Степанова запам’ятають цю приємну мить, яка увібрала в собі спогади про активне та натхненне життя у парламенті.

Літвінова Вікторія Петрівна нагородила кращих вихованців міського парламенту дітей подяками та дипломами відділу освіти, молоді та спорту. Цього року ними стали небайдужі та ініціативні Жовтенко Євген, Кареліна Ольга, Кучеренко Мар’яна, Степанова Вікторія, Царукян Дар’я, Щіченко Вікторія, Волошин Анастасія, Калюжна Єлизавета та Шарифова Зорина.

Начальник Бобринецького бюро з правових питань Ніколаєнко Денис Володимирович поінформував депутатів сесії з окремих правових питань.

Учасники обласних та Всеукраїнських заходів поділилися досвідом роботи протягом звітного періоду. Калюжна Єлизавета проінформувала про ХХІІІ фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі, на якому команда Бобринецького МПД зайняла ІІІ місце. Царукян Дар’я – про І сесію ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей. Щіченко Вікторія - про Саміт учнівської молоді у м.Києві, в роботі якого вона брала участь у складі делегації ОПД.

Після роботи в комісіях та прийняття рішення, Щіченко Н.І. проаналізувала роботу шкільних парламентів та вручила перехідний кубок кращому із них. Цього року ним став парламент КЗ «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів № 1».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь