Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали зі святом воїнів-визволителів

Дата: 08.05.2018 13:32
Кількість переглядів: 748

Фото без описуУ цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, складаємо глибоку шану ветеранам, які пройшовши крізь спалахи вогняних років,  на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Низький уклін Вам за подвиги в роки війни, пам’ять про них назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь.

У переддень 73-ї  річниці славної Перемоги міський голова Валерій Сніжко, заступник з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея, голова міської ветеранської організації Лідія Беліченко та депутат районної ради Юрій Крутько відвідали ветеранів Другої Світової війни та привітали зі святом теплими словами, подарунками, квітами та матеріальною допомогою. Грамотою Бобринецької міської ради за особливу мужність і самопожертву, виявлені в боротьбі з фашистськими загарбниками за свободу і незалежність Вітчизни, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди відзначення 73-ї річниці Дня Перемоги нагороджений Неклеса Дем’ян Дем’янович.

Крім того Коваль Віру Яківну, Войнаровську Любов Григорівну та Безсонова Григорія Івановича було нагороджено медаллю «з добром до людей» та Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації і обласної ради.

Також грамотою Кіровоградської організації ветеранів України нагороджено Хмаріна Івана Васильовича та Ворнікова Григорія Яковича.

Шановні воїни-визволителі! У день 73-ї  річниці славної Перемоги бажаю вам добра, міцного здоров’я, бадьорості і довгих років життя. Нехай ніколи не закриють мирне небо хмари війни, а на нашій благословенній землі завжди панує спокій та добро.

Зі святом вас!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь