Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 08.05.2018 08:02
Кількість переглядів: 570

Фото без опису73 роки відділяє нас від тієї миті, коли наші діди разом з усім світом раділи Перемозі. Цей день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, він уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих доль, нездійсненних мрій і задумів.

Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам'ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме!

Продовжуючи славні героїчні традиції старших поколінь, через 70 років від дня Великої Перемоги народ України знов захищає здобуту свободу та цілісність держави, проявляючи мужність і героїзм як в роки Другої світової війни, з честю виконують покладені на них завдання, виявляючи при цьому високий професіоналізм, мужність та відвагу.

Тож нехай мир і злагода панують на нашій землі та зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім'я щасливого майбутнього нашої країни.

Вічна пам'ять загиблим, низький уклін живим!

З повагою

Міський голова                                                                    Сніжко В.В


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь