Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Кубок України з пішохідного туризму «Кубок Бугу»

Дата: 07.05.2018 14:32
Кількість переглядів: 749

Фото без описуЗ 28 квітня по 01 травня 2018 року в районі села Грушівка Первомайського району Миколаївської області проходили змагання зі спортивного туризму «Кубок Бугу».

У змаганнях взяли участь 33 команди (19 молодшої та 14 старшої вікових груп) з Миколаївської, Кіровоградської, Херсонської, Полтавської, Вінницької, Черкаської, Донецької, Закарпатської, Тернопільської, Запорізької областей та міст Житомира, Дніпра, Києва, Верхньодніпровська (Дніпропетровська область), Сміли (Черкаська область).

До програми були включені змагання на дистанціях: «Смуга перешкод» (особисто-командна дистанція), «Смуга перешкод» (командна дистанція) та «Крос-похід» (командна дистанція).

Всі дистанції розташовувались у реальних умовах природного середовища, що дозволяє перевірити рівень підготовки команд у подоланні природних перешкод: річок, ярів, скель та стрімких схилів. До дистанцій були включені елементи орієнтування на місцевості, рятувальних робіт та надання долікарської допомоги.

У складі команди, яка представляла Кіровоградську область, були вихованці гуртка «Мандрівник» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості»: Гриценко Максим, Слепченко Михайло, Чубаков Ігор, Марус Єгор, Брасло Євгенія та Воскобойнікова Вікторія (керівник Горецький Іван Якович).

Організацію побуту в таборі забезпечувала Самойленко Наталія.

Змагання відбувалися на дистанції ІІІ класу. Діти здобули значний досвід, змагаючись проти найсильніших команд з різних областей України.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь