Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Зі святом Весни і Праці

Дата: 27.04.2018 13:45
Кількість переглядів: 597

Фото без описуШановні мешканці громади!

Від щирого серця вітаю Вас зі святом Весни і Праці – Днем міжнародної солідарності трудящих!

У ці весняні дні вшановують всіх трудівників, що присвятили своє життя праці задля добробуту та благополуччя своєї родини, свого краю, Батьківщини.

В перші по-справжньому весняні дні надзвичайно приємно поздоровити людей, що, незважаючи на скрутне становище в країні, працюють  на результат, виявляючи самовідданість, високий професіоналізм та наполегливість в роботі.

Це свято уособлює прагнення людей до миру, рівності, братерства і плідної праці. Тому хочу висловити  щиру подяку усім мешканцям громади за повсякденну наполегливу роботу на благо об’єднаної територіальної громади, відданість обраній справі, уміння успішно реалізовувати всі плани та починання. Ваша праця, спрямована  не тільки на добробут у власному домі, а й на території всієї України , стане запорукою успішного розв’язання усіх проблем сьогодення, створить підґрунтя для квітучого європейського майбутнього  нашої Батьківщини

Нехай ці святкові дні дадуть усім новий заряд бадьорості й оптимізму. Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, добра, щастя, прекрасного весняного настрою, плідної праці та мирного неба над головою!

З повагою міський голова Валерій Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь