Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчання в Академії Жіночого Лідерства

Дата: 25.04.2018 09:18
Кількість переглядів: 584

Фото без описуДецентралізація змушує нас поглянути на життя в Україні по-новому. Одним з основних аспектів в її впровадження є мобілізація громади через залучення до прийняття рішень. У нашій громаді є активні, небайдужі жінки, які прагнуть змінити на краще життя її мешканців.

Не дивлячись на вихідні, які можна було присвятити домашнім справам та родині, активістки взяли участь у триденному тренінгу Академії Жіночого Лідерства в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Стати учасниками цієї академії було нелегко, з великої кількості претенденток організатори відібрали 30 осіб з Бобринецької, Маловисківської та Ноукраїнської ОТГ.

Отримані знання ,учасниці Академії зобов’язалися застосувати під час написання грантових проектів, які посприяють вирішенню соціальних проблем та потреб ОТГ.

Після першого тренінгу на жінок чекає ще дві хвилі навчання, по завершенні якого – конкретні дії по впровадженню життя ідей.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь