Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

На Кіровоградщині фахівці юстиції консультуватимуть громадян просто неба спільно зі студентами

Дата: 18.04.2018 09:07
Кількість переглядів: 548

Мешканці Кропивницького та районних центрів Кіровоградської області відтепер зможуть отримувати оперативну правову допомогу щовівторка та щочетверга без зайвої витрати часу завдяки роботі фахівців юстиції в спеціально облаштованих інформаційних наметах.

Правопросвітницька робота просто неба відновилася сьогодні, 17 квітня, у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» на території всієї Кіровоградщини.

«Цього року процес інформування громадян на вулицях міста дещо вдосконалився. Зокрема відсьогодні до процесу надання правової допомоги будуть долучатися і студенти-консультанти юридичних клінік, які працюють при місцевих вишах. Завдяки цьому вони зможуть не тільки вдосконалити свій рівень правових знань, а й спробувати свої сили в практичній площині», – відзначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Зі свого боку студент Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені М.П. Сая  Олександр Лещенко розповів, що мотивувало саме його приєднатися до правопросвітницької роботи. За його словами, участь у консультуванні є потужним поштовхом до саморозвитку та здобуття практичних навичок. Більш того, робота в інформаційних наметах дозволить навчитися працювати з цільовими аудиторіями, розуміти, що саме цікавить ту чи іншу категорію населення і які проблеми є найтиповішими для всіх верств суспільства.

Додатково: у Кропивницькому впродовж квітня інформнамети працюватимуть 19.04. (площа Б. Хмельницького), 24.04. (площа перед міськрадою), 26.04. (парк Ковалівський).

у Бобринці  впродовж квітня-травня інформнамети працюватимуть щовівторка та щочетверга на площі біля Бобринецької РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь