Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Участь у сесії обласного дитячого парламенту

Дата: 10.04.2018 08:00
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

І сесія ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей була яскравою враженнями і плідною напрацюваннями. Депутатами від Бобринецького міського парламенту було обрано Щіченко Вікторію та  Царукян Дар’ю.

У роботі пленарного засідання брали участь голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова, начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Лідія Шатна, директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ Ганна Суркова.

Під час засідання юні депутати прозвітували про виконання рішень попередньої сесії та про роботу обласного парламенту дітей у міжсесійний період, розповіли про участь представників ОПД у Національній дитячій раді, а також прийняли резолюцію регіональної Інтернет-конференції. Підписано тристоронню Угоду про співпрацю.

Другий сесійний день був насичений цікавими заходами: навчання у «Школі дебатів», де діти набували практичних навичок грамотно та аргументовано відстоювати свою думку та зустріч із Оксаною Білобровою – начальником відділу по зв'язках із громадськістю управління патрульної поліції в Кіровоградській області.

Члени Бобринецького міського парламенту дітей підготували вечірню дозвіллєву програму «Oscarparty– 2018», яка стала творчою родзинкою сесії.

Депутати прийняли рішення, в якому визначили головні напрямки своєї роботи у міжсесійний період.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь