Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Пасхальні вітання від міського голови

Дата: 06.04.2018 12:12
Кількість переглядів: 690

Фото без описуЗ повагою та турботою ставиться міський голова Валерій Сніжко до людей поважного віку. До Великодніх свят соціальними робітниками КУ «Територіального центру соціального обслуговування» було вручено пасхальні набори особам, які перебувають на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома.

Особлива увага Валерія Вадимовича і дітям пільгових категорій. 05 квітня в.о. начальника служби у справах дітей міської ради Горецькою Н.Є., працівниками культури міської ради проведено майстер клас по оформленню писанки, на якому діти власноруч прикрашали Великоднє яйце. На заході були присутні діти різного віку, самою молодшою була 5-річна Лілечка. Від найменших до найстарших діти охоче працювали над власним творінням. Бібліотекар Лариса Рибак  розповіла про історію та традиції свята, про те, який зміст несуть у собі найпоширеніші символи та орнаменти, якими прикрашають писанки. Поширеними символами в українській писанці є зірки, вони символізують жінку, а місяць - чоловіка. Квіти - душі людські. Олена Михайлівна поетапно супроводжувала оформлення писанки.  По закінченню  діти продемонстрували свої витвори, Людмила Петрівна привітала з світлим святом,  та вручила пасхальні подарунки від міського голови Валерія Сніжка.

Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у Ваші родини, щирість та добро у взаємини! Здоров’я, миру, поміркованості, успіхів на життєвих дорогах. Нехай Господня ласка Вас зігріває і дарує щастя. Христос Воскрес !Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь