Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Христос – Воскрес – лине із небес

Дата: 06.04.2018 11:18
Кількість переглядів: 693

Фото без описуПереважно на квітень припадає найголовніше християнське свято Пасха або Великдень. Це величне свято світлого воскресіння Христа, який приніс себе в жертву за гріхи людей і спокутував їх своїми стражданнями.

Напередодні цього світлого свята  бібліотекарі міських бібліотек підготували виставку-інсталяцію «Свято Пасхи йде до хати, будемо Великдень справляти». Видання, представлені на виставці, допоможуть зібрати великодній кошик, господиням знайти смачні рецепти пасок та нові ідеї оздоблення писанок, великоднього печива. Тож скористайтесь нашими рецептами смачної пасхальної випічки та створіть оригінальні прикраси до Великодня і головне весняне свято подарує Вам незабутні враження.

Бібліотекарями Франчук Н. Г. та Рибак Л. І. був проведений урок народознавства «Христос – Воскрес – лине із небес» з учнями  2 – 5 класів філії №1.

Метою заходу стало ознайомлення учнів з історією виникнення Великодніх свят,  розвивати інтерес і виховувати повагу до звичаїв, традицій українського народу.

З цікавістю присутні на заході прослухали  інформацію про те, як святкують Великдень в Україні. Пам’ять про мученицьку смерть Христа і радість з приводу його воскресіння і є головним змістом новозавітної Пасхи. Учні познайомились з цитатами з Біблії про життя  Христа.  Дітям  цікаво було слухати про «Вербну неділю», «Чистий четвер», «Страшну п’ятницю», але самим цікавим було повідомлення про невід’ємний атрибут Великодня – писанки.

Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги Сина Божого, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу. То ж, вітаємо всіх користувачів бібліотеки та читачів нашої громади  з Великодніми святами. Бажаємо миру, добра, злагоди у сім’ях, миру! Христос воскрес!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь