Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Лідер року-2018

Дата: 23.03.2018 14:31
Кількість переглядів: 912

22 березня 2018 року на базі комунального закладу «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Бобринецької міської ради проведено щорічний конкурс «Лідер року». Команди шкільних парламентів дітей змагалися за звання кращого.

На конкурсі була присутня заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна.

Тема заходу - поєднання мистецтва і громадської діяльності, тому учасники мали можливість обміркувати, проаналізувати та продемонструвати різноманітні грані цих сфер діяльності людини. Цьогорічна форма проведення конкурсу перетворила його на задоволення: у залі панувала атмосфера творчості, кожен з учасників міг вільно висловити власну домку, відкрити для себе таланти інших!

Команди на чолі зі своїми лідерами представили шкільні парламенти дітей, взяли участь у диспуті «Взаємозв’язок духовних цінностей людини та їх місце у процесі розвитку творчої особистості», мали нагоду висловити членам журі власне бачення тем «Бути вільним художником, не піднімати в творчості гострі теми», «Захищати мистецтвом права, свободу людей», «Засобами мистецтва пристосовуватися до пороків держави і служити їй» та «Займатися мистецтвом «у стіл».

Крім того, кожен лідер шкільного парламенту розкрив свої лідерські якості, завдяки яким у закладі розвиваються творчі здібності дітей.

Переможцем конкурсу стала капітан команди КЗ «Бобринецьке НВО» Вікторія Степанова, яка в якості заохочення отримала можливість стати співучасником організації одного робочого дня міського голови.

Під час підведення підсумків Людмила Петрівна Кривошея зазначила, що учасники учнівського самоврядування – це обдаровані та особливі діти, адже вони відповідально ставляться до поставлених перед ними завдань, активно беруть участь у житті громади. Вони - майбутнє нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь