Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Лідер року-2018

Дата: 23.03.2018 14:31
Кількість переглядів: 940

Фото без опису22 березня 2018 року на базі комунального закладу «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Бобринецької міської ради проведено щорічний конкурс «Лідер року». Команди шкільних парламентів дітей змагалися за звання кращого.

На конкурсі була присутня заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна.

Тема заходу - поєднання мистецтва і громадської діяльності, тому учасники мали можливість обміркувати, проаналізувати та продемонструвати різноманітні грані цих сфер діяльності людини. Цьогорічна форма проведення конкурсу перетворила його на задоволення: у залі панувала атмосфера творчості, кожен з учасників міг вільно висловити власну домку, відкрити для себе таланти інших!

Команди на чолі зі своїми лідерами представили шкільні парламенти дітей, взяли участь у диспуті «Взаємозв’язок духовних цінностей людини та їх місце у процесі розвитку творчої особистості», мали нагоду висловити членам журі власне бачення тем «Бути вільним художником, не піднімати в творчості гострі теми», «Захищати мистецтвом права, свободу людей», «Засобами мистецтва пристосовуватися до пороків держави і служити їй» та «Займатися мистецтвом «у стіл».

Крім того, кожен лідер шкільного парламенту розкрив свої лідерські якості, завдяки яким у закладі розвиваються творчі здібності дітей.

Переможцем конкурсу стала капітан команди КЗ «Бобринецьке НВО» Вікторія Степанова, яка в якості заохочення отримала можливість стати співучасником організації одного робочого дня міського голови.

Під час підведення підсумків Людмила Петрівна Кривошея зазначила, що учасники учнівського самоврядування – це обдаровані та особливі діти, адже вони відповідально ставляться до поставлених перед ними завдань, активно беруть участь у житті громади. Вони - майбутнє нашої країни.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь