Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні жителі громади!

Дата: 30.12.2017 15:53
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання зі святом, що несе нові сподівання та стає початком змін на краще – з Новим 2018 роком!

2017 рік відходить в історію,  був напрочуд результативним для  нашої громади. Протягом цього року ми виконали великий обсяг робіт, щоб життя мешканців громади стало кращим. Відремонтовано дороги  та  відновлено тротуари, нарешті здійснила багаторічна мрія спортивної молоді, побудовано новий сучасний баскетбольний майданчик.   Цього року наший міський парк, який впродовж багатьох років  не змінювався, нарешті став привабливішим для відпочинку з новим фонтаном. Ми віддали данину пам’яті героям Бобринеччини та відновили Алею Слави, біля пам’ятника невідомому солдату. Можна сказати, що саме у 2017 році наший старий парк отримав нове життя. Та запорукою цих позитивних змін стала наша з вами спільна  щоденна праця! Напередодні нового року  хочу подякувати кожному жителю громади за розуміння, небайдужість до життя рідного краю та внесок у його розвиток.

Так в 2017 році зроблено багато, та 2018 рік обіцяє бути ще результативнішим. Переконаний, що  прийдешній рік принесе Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді вагомі здобутки, які стануть запорукою процвітання громади в цілому, покращення життя та благополуччя  кожного мешканця окремо.

На порозі Нового 2018 року, хочеться побажати всім здійснення мрій, щоб  цей рік став роком добробуту та змін на краще. Хай прийдешній рік принесе мир в нашу Батьківщину та кожну оселю. Щоб  в цьому році наша країна почала невпинно процвітати та розвиватися, а з телевізора  лунали тільки гарні новини.  Зичу Вам міцного здоров’я, добра, родинного затишку, достатку. Нехай 2018 рік виправдає всі Ваші сподівання.

З Новим роком!

З повагою,

міський голова                                                                                   В. Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь