Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбувся турнір на приз клубу «Шкірний м’яч»

Дата: 18.04.2017 15:52
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

14 квітня відбувся турнір на приз клубу «Шкірний м’яч» обласних зональних змагань серед Об’єднаних територіальних громад , де юні футболісти 2005 року народження показали на що здатні. Турнір був організований на честь пам’яті настоятеля Свято-Миколаївської церкви отця Юрія Ониська.

Змагання розпочалися з параду відкриття,   з нагоди великодніх свят до присутніх з вітальними словами звернулася заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея , начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради Вікторія Літвінова.

В турнірі брали участь команди Бобринецької та Новоукраїнської  об’єднаних територіальних громад.

На початку турніру представники Бобринецької та Новоукраїнської ОТГ  змагалися у своїх вміннях у таких елементах футболі: «удари на точність», «удари на дальність», «жонглювання». За результатами яких перемогу здобули Бобринчани.

Далі в запеклій боротьбі  на футбольному полі команди продемонстрували гарну гру та зіграли з рівним рахунком 2:2. За результатами змагань до фіналу вийшли Бобринчани, оскільки  здобули перемогу у змаганнях з елементів футболу.

Переможці турніру   отримали  кубок, грамоти та великодні паски, які вручали заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея та Настоятель Свято-Миколаївської церкви ієрей Олександр Розкаленко

Сподіваємося, що турніри такого типу дадуть стимул юним футболістам до здорового способу життя та допоможуть вийти на новий професійний рівень.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь