Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Допомога від громади мешканцям Авдіївки.

Дата: 10.02.2017 15:47
Кількість переглядів: 854

Бобринецька міська рада організувала збір гуманітарної допомоги для військових та жителів Авдіївки, які постраждали в результаті  найпотужнішого, за останній час, артилерійського та мінометного  обстрілу. Пункт збору гуманітарної допомоги було відкрито у міській  ветеранській організації, що знаходиться в приміщені Центру дозвілля молоді за адресою вул.Миколаївська 47.

Одними з перших, на заклик допомогти військовим та жителям тимчасово окупованих територій, відгукнулися жителі сіл громади Червона Долина та Коржеве. Вже на ранок наступного дня після оголошення про збір допомоги, в.о. старости с.Червона Долина,  Володимир Шкварко  привіз до пункту збору теплий одяг та продукти харчування, які оперативно зібрали мешканці сіл громади.

До збору благодійної допомоги активно  долучилися дошкільні навчальні заклади, установи, організації та небайдужі жителі громади. До збору допомоги для Збройних Сил України та мирних мешканців сходу, що постраждали від військових дій, долучилися й Бобринецька міська рада. Працівниками органу місцевого самоврядування  було зібрано чималий обсяг необхідних речей та доставлено до пункту збору.

Тож завдяки спільним зусиллям мешканців Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади  вдалося зібрати  речі  (продукти харчування, засоби особистої гігієни, теплий одяг, необхідні предмети побуту),які так необхідні військовим та жителям тимчасово окупованих територій.

Вже найближчим часом волонтери здійснять транспортування зібраної гуманітарної допомоги до місця призначення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь