Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Семінарі-навчанні «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації: сучасна практика та перспективи»

Дата: 24.11.2017 15:46
Кількість переглядів: 851

Фото без опису

22 та 23 листопада заступник міського голови з соціально гуманітарних питань Людмила Кривошея прийняла участь в семінарі-навчанні «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації: сучасна практика та перспективи», що проходив у місті Миргороді. Семінар був організований Міністерством соціальної політики України за підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ для представників шести областей - Полтавської, Кіровоградської, Черкаської, Сумської, Харківської та Хмельницької. Головною метою зібрання представників ОТГ, керівників департаментів соціального захисту населення, служб у справах дітей обласних держадміністрацій, обласних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Пенсійного фонду України, служб зайнятості, стало обговорення актуальних питань організації соціального захисту та соціальної підтримки населення в об’єднаних територіальних громадах.

Упродовж двох днів активно розглядалися питання щодо адміністрування надання послуг з соціальної підтримки та організації «фронт-офісів» для прийому мешканців громади і надання послуг центрами зайнятості й Пенсійним фондом. Йшлося також про контроль за дотриманням законодавства про працю та зайнятість, організацію надання соціальних послуг, забезпечення захисту прав дітей, розвиток молодіжної політики, соціальну підтримку осіб з інвалідністю тощо.

Особливу зацікавленість та жваву дискусію слухачів семінару викликали виступи керівників структурних підрозділів Мінсоцполітики, Мінмолодьспорту, фахівців Держпраці, Державної служби зайнятості,  експертів ЮНІСЕФ, ПРООН, Світового банку та інших міжнародних організацій, які презентували свої рекомендації з обговорюваних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь