Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міською радою для потреб громади придбано нові транспортні засоби.

Дата: 09.09.2016 15:41
Кількість переглядів: 944

В рамках програми «Шкільний автобус» для підвезення дітей міської громади до міських шкіл, Бобринецькою міською радою, було прийнято рішення  та придбано шкільний автобус. Автобус було придбано за 1320000 грн. на умовах співфінансування, при цьому внесок міської ради склав половину - 660000 грн., а ще 660000 грн. було оплочено за рахунок субвенції з Державного бюджету. Новий шкільний автобус АС Р 4234 «Мрія» розрахований на 30 місць, має додаткові рівні безпеки, обмеження у швидкості руху, звукову і світову сигналізацію, аварійні кнопки, спеціальні сидіння та зручні сходинки. Тож дітям будуть надані всі умови щоб у комфортабельно дістатися до  навчального закладу для отримання знань.

Крім цього, рішенням депутатів міської ради, у власність Бобринецької міської ради було придбано малолітражний автомобіль вітчизняного виробника ЗАЗ Forza. Передумовами прийняття цього рішення стало закінчення строку оренди автомобіля ВАЗ 21099 та його незадовільний технічний стан, яким до цього користувалася міська рада.

Автомобіль є вкрай необхідним для міської ради, адже в даний час в громаді виконується великий обсяг робіт які потребують відряджень, підвезення персоналу та матеріалів. Тож  транспортний засіб надає мобільність яка є необхідно для органу місцевого самоврядування у сучасних умовах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь