Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Незаконне спилювання дерев – явище, яке потрібно побороти!

Дата: 23.01.2017 15:35
Кількість переглядів: 1126

Фото без опису

18 січня надійшло повідомлення, що невідомі чоловіки  здійснюють спилювання дерев за адресою вул.Паркова (50 років Жовтня) № 30. Неподалік від місця спилювання був припаркований автомобіль з номерним знаком ВА4464АМ, в який невідомі складали дрова. Після з’ясування обставин виявилося, що чоловіки не мають ніякого дозволу на спиляння та займаються незаконним і варварським знищенням зелених легень нашого улюбленого  міста.  Зі слів порушників, їм надали усний дозвіл  депутат міської ради Гранкін В.В. та районної ради Секрет З.Ф. Тож прикро те, що люди які повинні дбати про благоустрій та створення сприятливих умов для проживання мешканців, які їх обирали до  органів місцевого самоврядування на території ОТГ та району, навпаки займаються знищенням  зелених насаджень, які є прикрасою вулиць.

Свідками цього правопорушення було викликано поліцію, до приїзду якої зловмисники вже втекли з місця події. Працівники поліції зафіксували факт правопорушення, будуть прийняті відповідні міри. На даний час готується клопотання до екологічної інспекції по факту знищення зелених насаджень для встановлення збитків  та притягнення осіб до відповідальності за скоєне правопорушення.

Це вже не вперше на території громади відбувається незаконне знищення дерев,  зелених насаджень особливо.  Міська рада  на чолі з міським головою Валерієм Сніжком активно бореться з таким видом правопорушень. Зелені насадження – це не тільки легені нашого міста, а й його краса.

Нагадуємо, що особи які порушують правила благоустрою притягуються відповідальності згідно  зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн). Тож для того щоб видалити, чи здійснити підрізання дерев, що знаходяться на неприватній території, необхідно взяти ордер на видалення зелених насаджень.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь