Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Завершено благоустрій мосту по вулиці Каштановій

Дата: 14.09.2017 15:35
Кількість переглядів: 733

Фото без опису

На території громади активно тривають роботи з благоустрою пішохідних зон. Вже завершено облаштування тротуарів від провулку В. Порика до Соборної площі, облаштування входу до міського парку з вулиці Миколаївсько, капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Соборної, підсипання доріг з твердим покриттям  та відремонтовано пішохідну частину мосту по вулиці Миколаївській  через річку Бобринка. Днями завершено ремонт пішохідної частини мосту по вулиці Каштановій.

Працівниками КП «Комунальник» було пофарбовано металеву частину конструкції мосту, організовано водовідведення  та виконано повний ремонт пішохідної частини. На мосту повністю відновили пішохідний перехід, було замінено плиту, що лежала в основі та насипано нове покриття поверх неї. Під час ремонту працівники КП «Комунальник» також виконали прибирання від чагарників та сміття прилеглої території мосту.

Крім робіт з облаштування пішохідних зон, в громаді постійно тривають роботи з благоустрою територій Бобринецької міської ради. Працівники з благоустрою здійснюють косіння парослі, підрізання зелених насаджень  та прибирання сміття.

Питання благоустрою має важливий вплив на життя мешканців громади. Саме від цих, на перший погляд, простих питань залежить комфорт та безпека проживання на території громади.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь