Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Свято Осені в ДНЗ №2 "Ромашка"

Дата: 08.11.2016 15:34
Кількість переглядів: 1284

Фото без опису

Осінь рудою лисичкою промайнула вулицями та скверами рідного міста. В прощальному осінньому вальсі закружляло листя з дерев та золотим килимом вкрило матінку землю.  О цій порі в навчальних закладах міста канікули. Є вони і в дитячих садках. Відпочивають малюки від напружених занять з математики, грамоти, мови, а натомість відбувається більше святкових заходів та розваг.

 Так в дитячому навчальному закладі №2 «Ромашка» пройшли традиційні осінні ранки. Свято Осені відбулося в усіх вікових групах. Малята разом з панночкою  Осінню співали, декламували вірші, танцювали та грали у веселі ігри. А старші дошкільнята разом зі своїми наставниками підготували неповторні святкові програми. Чарівний, ніжний осінній бал – дивограй та запальну веселу осінню ярмарку. Насолодитися цікавими, змістовними, яскравими дійствами змогли родини малюків, гості та працівники закладу. Впевнені, що часточку тепла, ніжності та гарного настрою кожен з них виніс у своєму серці.

 А в останній день канікул дошкільнята переглянули лялькову виставу за казкою «Ріпка», яку підготували для них працівники закладу.

 Щира подяка вихователям, музичному керівнику, хореографу, батькам, які зробили все можливе, щоб святковий настрій супроводжував малят в ці дні.

Адміністрація ДНЗ №2 «Ромашка»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь