Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Діти пільгових категорій відправилися на відпочинок та оздоровлення

Дата: 29.06.2016 15:33
Кількість переглядів: 1204

Фото без опису

За ініціативи міського голови Сніжка Валерія Вадимовича було виділено 40 безкоштовних путівок до санаторно-лікувального закладу  для дітей соціально незахищених  та пільгових  категорій. 28 червня 2016 року на відпочинок до дитячого санаторно-лікувального закладу «Чайка», що знаходиться в с.Лазурному Скадовського району Херсонської області було відправлено групу  дітей від Бобринецької міської ради.

З метою забезпечення якісного відпочинку та оздоровлення  заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань    Кривошея Людмила Петрівна провела інструктажі для дітей та їх батьків, ознайомила з особливостями відпочинку та умовами перевезення і проживання.  

Протягом 14-ти днів на дітей чекає 5-ти разове харчування, киснево-сингалентний коктейль, фіточай, аромотерапія, фізичні та лікувальні процедури, масаж, гуртки за інтересами,облаштований пляж із сонцезахисними парасолями.

Для змістовного дозвілля передбачено проведення конкурсів, естафет, ігор, змагання з різних видів спорту, дискотеки.

Перевезення дітей  до дитячого санаторно-лікувального закладу «Чайка» забезпечено» Херсонською туристичною фірмою на комфортабельному автобусі «Сканія».

Представники міської ради побажали дітям чудового відпочинку, гарного оздоровлення, сонячної погоди та незабутніх вражень.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь