Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 01.12.2017 15:20
Кількість переглядів: 945

Фото без опису

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою ми відзначаємо Міжнародний день людей з інвалідністю.  Ця дата  покликана згуртувати сили для допомоги своїм співгромадян, що потребують особливої уваги та милосердя.

Люди з обмеженими можливостями кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей.  Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації та всебічна допомога людям з особливими потребами  є пріоритетними напрямками в соціальній політиці України. Ніхто не повинен почувати себе забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю в освітніх закладах міста та бібліотеках проведено ряд заходів з даної теми. За дорученням міського голови Валерія Сніжка  заступник міського голови з соціально гуманітарних питань  Людмила Кривошея  взяла участь у заході присвяченому дню людей з інвалідністю та привітала дітей з особливими потребами  і з першим  днем зими.  В ході заходу кожен школяр отримав фруктові набори  від міської ради та гарний настрій, який дарували вихованці комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості»Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь