Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Представники ОТГ взяли участь у тренінгу "Антикорупційні механізми для ОТГ"

Дата: 11.09.2017 15:02
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

Представники Бобринецької об’єднаної територіальної громади взяли участь у тренінгу «Антикорупційні механізми для ОТГ», що проводився в рамках проекту «Запобігання корупції в об’єднаних територіальних громадах: програма навчання та наставництва для територіальних громад», як компонент програми DOBRE.

Учасники з цікавістю прослухали нову для себе інформацію про антикорупційну експертизу та антикорупційні ради, можливості платформи «Розумне місто», брали активну участь у практичних вправах, зацікавилися такими інструментами як консультації з громадськістю, наглядові ради комунальних підприємств та висвітлення інформації на порталі Є-дата. Та Prozzorro

Учасники подякували тренерам за наданні знання, навички та відзначали велику користь і актуальність проведення подібних тренінгів. Адже питання корупції, приведення діяльності органів влади у відповідність із новим антикорупційним законодавством – чи не найактуальніші питання для громад сьогодні, в яких, водночас, без фахової сторонньої допомоги розібратись їм практично неможливо.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь