Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Діти пільгових категорій отримали подарунки від Святого Миколая

Дата: 20.12.2017 15:02
Кількість переглядів: 1076

Фото без опису

День Святого Миколая діти чекають з нетерпінням. Адже це початок казкової пори зимових свят. Добрий чарівник із білою бородою поспішає до кожної дитини. І у своєму мішку він несе  слухняній малечі омріяні подарунки.  Святий Миколай не обходить увагою жодної дитини, дарує свою любов  тим, кому це насправді потрібно. Майбутнє нашої держави залежить від повсякденної турботи про дітей. 

19 грудня в приміщенні  актового зал  комунального закладу "Бобринецьке навчально - виховне об'єднання "Навчально - виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа   І - ІІІ ступенів № 1" Бобринецької міської ради відбувся святковий концерт для дітей пільгових категорій.  Цікава концертна програма для  дітей була організована учнями  комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5». Цікава концертна програма за участі Святого Миколая та  його помічників не залишила байдужою жодної дитини. Ніхто не всидів на місці  Дітлахам  було важко всидіти на місці тож вони охоче брали участь  у танцях  разом з помічниками святого миколая.

Привітати малечу з прийдешнім святом також завітав міський голова Валерій Сніжко. Він побажав дітям здоров’я та закликав їх бути слухняними, аби і  в наступному році  отримати подарунки.  Наприкінці свята Валерій Вадимович вручив всім дітлахам подарунки від Святого Миколая.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь