Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Робоча зустріч з розробки та впровадження Плану удосконалення послуг (SDIP)

Дата: 21.07.2017 15:00
Кількість переглядів: 877

Фото без опису

21 липня відбулася робоча зустріч  з програмним спеціалістом  програми «DOBRE»  Вікторією Зубковою з регіонального офісу м. Дніпро. Був проведений семінар щодо механізму розробки та впровадження Плану  удосконалення послуг  (SDIP) в об'єднаних територіальних громадах.

План удосконалення послуги (Service Delivery Improvement Plan, SDIP) – це стратегічний документ, який створюється з метою підвищення якості конкретної послуги, за яку відповідає ОТГ для задоволення потреб громадян. До початку розроблення плану удосконалення послуги необхідно визначити пріоритети розвитку громади з максимальним залученням громадян!

Присутні на засіданні з операційних цілей Стратегії розвитку Бобринецької міської ОТГ на 2017-2020 роки попередньо обрали операційну ціль: Розвиток мережі водопостачання та водовідведення. Також  було узгоджено розробити SDI  спільно з експертами проекту «DOBRE» для нашої громади.  Наступним етапом розробки плану удосконалення послуг стане формування робочої групи для, що буде виконувати ситуаційний аналіз та визначення операційних цілей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь