Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інструктаж з батьками та дітьми, що оздоровлюватимуться на морі.

Дата: 19.06.2017 14:58
Кількість переглядів: 1043

16 червня заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея провела попередній інструктаж з батьками та дітьми які будуть  відпочивати в санаторно-лікувальному закладі  “Чайка”  Херсонської  обл.  Скадовського р/ну с.Лазурне. Заклад «Чайка» дуже сподобався дітям під час відпочинку у минулому році, тож більшість дітей виявила бажання відвідати його і в цьому році. Загалом на оздоровлення буде направлено 47 дітей пільгових категорій за кошти міської ради та 4 за кошти батьків .

На інструктажі були оголошені  деталі відпочинку та умови проживання дітей. Батькам було повідомлено, що діти будуть відправлені  21 червня  до санаторно-лікувального закладу “Чайка”  де будуть відпочивати  та оздоровлюватися 14 діб. Перевезення дітей здійснюватиме компанія «Тауріс» комфортабельними автобусами за рахунок міської ради. В санаторно-лікувальному закладі на дітей чекає 5 разове харчування, лікувальні процедури, гарний пляж з сонцезахисними сітками, цікава розважальна програма та спортивні заходи.

По завершенню інструктажу батьки та діти підписалися в відповідних журналах, чим засвідчили те, що вони ознайомлені з правилами відпочинку та перевезення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь