Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Пенсійна освіта» - актуальна робота управління

Дата: 27.12.2016 14:51
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

       Актуальною і особливо важливою на сьогоднішній день залишається робота по спілкуванню з громадянами передпенсійного віку, які вже скоро поповнять ряди наших клієнтів шляхом призначення пенсії.

      21 грудня 2016 року перший заступник начальника Бобринецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Марина Назаренко та начальник Бобринецького відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій провели чергову зустріч під гаслом «Пенсійна освіта» із громадянами передпенсійного віку, які виявили бажання отримати інформацію щодо Порядку визначення права на пенсію та шляхи її призначення.

       Основні питання, які цікавили присутніх були питання ознайомлення із складовими пенсії, які суттєво впливають на розрахунок її розміру – це і складові стажу, і заробітної плати. Цікавим питанням було обговорення питання оптимізації заробітної плати, при визначенні розміру її коефіцієнта.

       Також не залишилося без уваги обговорення Стратегії модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року, метою якої є підвищення ефективності роботи Пенсійного фонду України за усіма напрямками, зокрема, підвищення якості обслуговування громадян, впровадження сучасних інформаційних технологій.

       Додатково присутніх було поінформовано про  додаткові переваги в частині отримання інформації шляхом використання оновленого веб-порталу Пенсійного фонду України, користувачі якого з листопада поточного року мають більше можливостей для дистанційного доступу до послуг Фонду.

       На завершення зустрічі представники Фонду відповіли на запитання слухачів, роздали брошури та буклети, та привітали всіх присутнії з наступаючими Новорічними святами.

 

 

 

М. Назаренко

Перший заступник начальника

Бобринецького об’єднаного управління

Пенсійного фонду України

Кіровоградської області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь