Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулися урочистості присвячені Дню людей похилого віку

Дата: 29.09.2017 14:51
Кількість переглядів: 971

Фото без опису

Другий місяць осені розпочинається з особливої дати. 1 жовтня весь світ відзначає День людей похилого віку,   і саме  цього дня  ми віддаємо шану тому поколінню, яке пройшло нелегкий життєвий шлях, яке вистояло криваве пекло  Великої Вітчизняної війни, яке розбудовувало те, що ми бачимо сьогодні   і допомагає нам творити   майбутнє.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Вони передають у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя.

28 вересня відбулися урочистості з нагоди доброго та світлого свята вшанування  представників старшого покоління. Цього дня в приміщенні районного будинку культури зібрався актив міської ветеранської організації, ветерани трудових колективів громади та люди поважного віку в честь яких зі сцени лунало багато теплих слів. На початку  заходу до присутніх  з вітальними словами звернувся міський голова Валерій Сніжко. У своєму виступі він висловив щиру повагу та глибоку вдячність ветеранам та всім людям поважного віку, за активну  громадянську позицію та небайдужість до суспільного життя громади.  Валерій Вадимович побажав усім міцного здоров`я, довгих років життя, щасливої долі, радості, миру,  добра і віри в краще майбутнє!

Міський голова нагородив грамотами Бобринецької міської ради за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у патріотичне виховання молоді, життєву стійкість, активну участь у громадському житті громади, з нагоди Міжнародного дня громадян похилого віку та Дня ветерана:

БЕЛІЧЕНКО Лідію  Іванівну – голову Бобринецької міської організації ветеранів України;

ІВАНЬКО Тамілу Павлівну – волонтера Бобринецької міської організації ветеранів України;

КУДІНА Івана Дмитрович – волонтера  Бобринецької міської організації ветеранів України;

НЕКЛЕСУ Олександра Дем’яновича – члена президії Бобринецької міської організації ветеранів України, учасника художньої самодіяльності.

ОВЕРЧЕНКО Олену Павлівну – волонтера Бобринецької міської організації ветеранів України;

ОТЯНА Володимира Дмитровича – члена президії Бобринецької міської організації ветеранів України;

ПОЛІЩУК Галину Іванівну – соціального робітника відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради;

СВІТЛОВУ Ларису Михайлівну – волонтера Бобринецької міської організації ветеранів України;

СІЛІФОНЕНКО Валентину Іванівну – члена президії,  Бобринецької міської організації ветеранів України;

ТАРАСЕНКО Тамару Іванівну – лікаря – лаборанта, ветерана праці Бобринецької центральної районної лікарні;

ТОФАН Раїсу Іванівну – заступника голови Бобринецької міської організації ветеранів України;

ЦІКОРСЬКОГО Анатолія Сергійовича – лікаря загальної практики – сімейної медицини комунального лікувального закладу «Центр первинної медико – санітарної допомоги Бобринецького району».

З нагоди свята всіх присутніх також привітали голова міської ветеранської організації Лідія Беліченко та заступник голови районної організації Аграрної партії України Олександр Щіченко .

Свято доповнила яскрава концертна програма, яка стала справжнім подарунком для старшого покоління. Гарний настрій усім присутнім дарували  лауреати  міжнародних конкурсів інструментального ансамблю «Єлисавет-ретро» Кіровоградської обласної філармонії.

З нагоди свята  міським головою Валерієм Сніжком, для членів ветеранської організації  відразу після завершення концертної програми організовано вогник  в кафе «Мадагаскар».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь