Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні працівники соціальної сфери!

Дата: 03.11.2017 14:48
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

Традиційно у першу неділю листопада ми відзначаємо професійне свято людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія – День працівника соціальної сфери.  Робота працівників соціальної  сфери завжди була і буде однією з найблагородніших, адже ви служите інтересам громади, робите усе можливе, аби життя людей стало кращим, щасливішим.

На вас покладена дуже відповідальна і почесна місія – допомагати людям долати життєві складнощі. Ваша праця скромна і негучна, але сповнена високого гуманізму, милосердя, душевного тепла. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розвиток  суспільства.

Прийміть щиру вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню.  Бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, щастя, довголіття, достатку, витримки, у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра, заслуженої шани та вдячності людей.

З повагою

Міський голова                                                                В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь