Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

25 років відділенню «Землевпорядкування» Бобринецького технікуму ім.В.Порика Білоцерківського НАУ

Дата: 20.03.2017 14:44
Кількість переглядів: 886

17 березня міський голова  Валерій Сніжко разом з першим заступником міського голови Валентином Висоцьким та заступником міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмилою Кривошеєю завітали до Бобринецького технікуму ім. В.Порика  БНАУ на 25 річчя з Дня заснування відділення «Землевпорядкування». Валерій Вадимович  привітав  викладачів та студентів з ювілеєм відділення, оголосив подяки Бобринецької міської ради та вручив подарункові набори за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток освіти громади та  з нагоди 25-ї річниці Дня  заснування відділення «Землевпорядкування» Бобринецького технікуму ім. В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету викладачам: Бурякову Ігорю Володимировичу, Неклесі Наталії  Володимирівні, Отяну Юрію Станіславовичу.

В урочистій обстановці міський голова Валерій  Сніжко  вручив завідувачу відділенням "Землевпорядкування" Ірині Прокопенко сертифікат на коркову дошку для оформлення кабінету.

Після офіційної частини, розпочався святковий концерт. Зі сцени своє відділення  піснями та танцями вітали студенти закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь