Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 19.06.2017 14:42
Кількість переглядів: 872

З 8 по 12 червня 2017 року команда «Степові орли» (вихованці КЗ «ЦДЮТ», учні КЗ «НВК «Гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів № 1» брали участь в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив у м. Кропивницькому за підтримки народного депутата України Олександра Горбунова та голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка.  У змаганнях взяли участь 29 роїв (300 учасників). У ході змагань для учасників було організовано тренінги та проходження випробувань.

Змістовна програма дала можливість охопити всі сфери дозвілля джур і проявити їх різнобічні здібності. Для дітей були підготовлені тренінги з психології та національно-патріотичного напрямку; джури грали в командні ігри, спілкувались у колі друзів біля вечірньої ватри, переглядали художні фільми та приймали участь в майстер класі з панкратіону.

Команда «Степові орли» протягом п’яти днів змагалися за право бути кращими стрільцями, слідопитами та рятівниками, демонстрували вміння надавати невідкладну медичну допомогу, долали туристичну смугу перешкод, випробовували себе у спортивному орієнтуванні та облаштовували місця для відпочинку і ночівлі в умовах природного середовища.

Третє місце команда виборола в конкурсах «Відун», «Рятівник» та конкурсі малюнку на патріотичну тематику.

За належну військово-патріотичну підготовку та активну участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура») команда «Степові орли» нагороджена Подякою народного депутата України Олександра Горбунова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь