Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БОБРИНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 24.11.2016 14:42
Кількість переглядів: 993

22 листопада 2016 року відбулося чергове  засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради сьомого скликання, під головуванням першого заступника міського голови Валентина Висоцького.   На розгляд засідання виконавчого комітету  було розглянуто ряд питань:

Підготовка та проведення новорічних свят на території Бобринецької міської ради.  Місцем розташування міської ялинки визначили площу по вулиці Миколаївській біля КЗ «НВК «Гімназія-загальнооствітня школа І-ІІІ ступенів №1». Затвердили  робочий план підготовки і проведення загальноміських новорічних та різдвяних заходів, згідно якого відкриття святкової новорічної ялинки призначено на 19 грудня 2016 року.

Виконавчий комітет затвердив  схему розташування торгових місць міського ринку на трьох земельних ділянках, розташованих в центральній частині міста Бобринець, що належать на праві комунальної власності Бобринецькій міській раді та затвердили форму договору надання в користування торгівельного місця.

Розглянувши експертний звіт філії державного підприємства «Спеціалізованої державної експертної організації – центральної служби української державної будівельної експертизи» ДП «УКРДЕРЖБУДЕКСПЕРТИЗА» у Кіровограській області від 16 листопада 2016 року №12-0734-16 щодо розгляду проектної документації за робочою документацією: «Реконструкція Бобринецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 в позашкільний  заклад за адресою Кіровоградська область, м.Бобринець, вул.Миколаївська, 60» виконком вирішив  затвердити проектно-кошторисну документацію вартості будівництва об’єкту: «Реконструкція Бобринецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 в позашкільний  заклад за адресою Кіровоградська область, м.Бобринець, вул.Миколаївська, 60», за такими показниками:  загальна кошторисна вартість будівництва у поточних цінах станом на 10.11.2016 складає 1395,752 тис. грн.

Заслухали звіт про виконання фінансових планів комунальними підприємствами «Міськводоканал» та «Комунальник» за січень-вересень 2016 року визнали роботу комунальних підприємств задовільною

Також розглянули ряд заяв щодо спиляння, підрізання зелених насаджень та про надання матеріальної допомоги.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь