Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічна феєрія

Дата: 03.01.2017 14:38
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису

Новорічна феєрія, що відбувалася 31 грудня біля міської ялинки не залишила байдужими жодного мешканця, який відвідав цю зимову  казку. Новорічне свято такого масштабу проходило чи не вперше у нашому місті та зібрало велику кількість глядачів. Динамічний та яскравий сценарій, який складався з трьох блоків: Український, Казковий та Естрадний зачаровував присутніх на протязі майже двох годин. Першим хто з вітальними словами звернувся до присутніх був міський голова Валерій Сніжко, який коротко підвів підсумки року та подякував небайдужим громадянам за допомогу та підтримку в розвитку громади на протязі року. Дітям, які не стоять осторонь життя громади  та  учнівсько-студентському парламенту.Керівникам організацій та установ Цесарському Анатолію Юрійовичу, Крутьку Юрію Миколайовичу, Чорному Олегу Вікторовичу і Запорожцю Андрію Михайловичу. Валерій Вадимович побажав щоб новий рік приніс мир в нашу країну,в кожну родину здоров’я, благополуччя та здійснення мрій.

Після вітальних слів міського голови на сцені розгорнулася новорічна феєрія, яку підготували керівники та вихованці гуртків комунального закладу «Центр дитячої  та юнацької творчості» Бобринецької міської ради. Автор сценарію Щіченко Наталія Іванівна. Святкове дійство було насичено різноманітними концертними номерами, в якому вдало поєдналися вокальні, хореографічні номери від вихованців КЗ «ЦДЮТ» та театралізоване дійство  за повістю М.В. Гоголя «Ніч перед Різдвом», де прекрасно впоралися з ролями Солоха (Щіченко Н.І.), Кум (Щербанюк В.М.), Дяк (Решетніков В.Р.) Оксана (Чернієнко Ю.), Вакула (Скорик О.) особливо вразила глядачів несподіваний спуск  Чорта (Горецький І.Я), який вкрав місяць з неба.

Дітлахів та дорослих з головної новорічної сцени міста святковими піснями привітали ті, без кого це свято не могло відбутися  Дід Мороз (Чорний С.В.) та Снігуронька (Ковальчук А.), які також запалили міську новорічну ялинку. На святкування також завітала Снігова королева (Кобзар Н.В, що є також декоратором-офрмлювачем свята) з казковими персонажами, щоб привітати зі святом всіх слухняних діточок. Слід відмітити артистичність наймолодшої учасниці феєрії Машеньки (Луценко Аріни). Гучними оплесками зустрічали глядачі вокальні та хореографічні композиції зайчиків, ялинок, чортів, сніжинок та щедрувальників. Активну участь брали квартет «Мальви», ансамбль «Ексклюзив», квартет «Лілея», дует у складі А.Іщенка та К.Щіченко, новорічні пісенні вітання від В.Змикало.

Активними були і глядачі, під час проведення новорічного флеш-мобу, який провела Юлія Чернієнко.

Святкова атмосфера новорічної казки зачарувала присутніх, добрі скоморохи Діда Мороза пригощали гостей свята новорічними смаколиками та гарячим чаєм,  які підготували міський голова Сніжко В.В.  та підприємці Ведмеденко Н. Г., Завалко А. Г., Будак С. В., Дирина С. П.

В кінці святкової програми міський голова Сніжко Валерій Вадимович подякував від Бобринецької міської ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету міської ради колективам та дітям, що виступали на сцені та особливу подяку від всієї громади керівнику КЗ «ЦДЮТ» Обод Катерині Василівні за той святковий настрій, який подарували присутнім яскраві номери вихованців Центру дитячої та юнацької творчості. Валерій Вадимович вручив  директору  новорічний кошик з солодощами для аматорів сцени.

Новорічне свято вдалося та сповнило святковим духом кожного, хто до нього долучився. Як стверджували схвальні вигуки по завершенню програми свято сподобалося всім, особливо вражені були маленькі глядачі, очі яких світилися від радощів, подарунків та побаченої казки.

Міська рада  щиро дякує колективу та вихованцям  КЗ «ЦДЮТ» за підготовлене казкове дійство, пошиття яскравих костюмів, виготовлення декорації. Висловлюємо слова вдячності керівнику КП «Комунальник» Торіну С.О і працівникам за добросовісну допомогу  в підготовці до проведення новорічних та Різдвяних свят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь