Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вітаємо переможців

Дата: 05.10.2017 14:31
Кількість переглядів: 860

Фото без описуЗа підсумками обласної віртуальної педагогічної виставки з досвіду роботи загальноосвітніх навчальних закладів «Вернісаж педагогічної творчості», підведеними у вересні 2017 року, серед переможців  - освітяни міста!

На розгляд експертної комісії було подано 229 робіт із 23 міст та районів області, 5 регіонів не брали участі у віртуальній педагогічній виставці (Долинський, Знам’янський, Новоукраїнський райони, міста Мала Виска та Новоукраїнка). 

До участі у виставці допущено 117 матеріалів: з номінації «Інновації в управлінні» – 10; з номінації «Інновації в навчанні дорослих» – 11; з номінації «Інновації в навчанні школярів» – 96. 

У номінації "Інновації в навчанні школярів" дипломами ІІІ ступеня нагороджено Волошину Олену Вікторівну, учителя фізики та інформатики комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5" та Скрипник Наталію Миколаївну, учителя географії комунального закладу "Навчально-виховний комплекс "Гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1" (наказ начальника управління освіти молоді та спорту Кіровоградської ОДА від 02 жовтня 2017 року № 754 "Про підсумки проведення обласної віртуальної педагогічної виставки з досвіду роботи загальноосвітніх навчальних закладів «Вернісаж педагогічної творчості»")

Вітаємо Волошину О.В. та Скрипник Н.М. з перемогою та бажаємо невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків!      Творчих злетів наснаги, терпіння, успіхів у праці й у навчанні Вам, шановні колеги!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь