Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності DOBRE

Дата: 04.11.2016 14:30
Кількість переглядів: 1037

    2 листопада  2016 року відбулася  робоча зустріч міського голови Валерія  Сніжка та депутатів міської ради  та тренером-консульнантом творчого центру ТЦК  Любов’ю Лук’янцевою з партнерами USAID і  NDI програми DOBRE в приміщенні Національного Демократичного Інституту  в м.Києві. Представники Бобринеччини взяли участь у обговоренні актуальних питань та проблем громади та соціальному опитуванню з питання децентралізації та гендерної рівності.

    Результати дослідження по Україні  показали, що українці переважно незадоволені рівнем представленості жінок у політиці, громади потребують звільнення від стереотипів щодо ролі жінок у політиці, а жінки потребують підтримки та додаткових ресурсів для такої участі. Так, 55% опитаних вважають недостатнім участь жінок в українській політиці на національному рівні: у Верховній Раді та уряді. У той же час, на місцевому рівні ситуація інша. Так наприклад у Бобринецкій міській раді з 26 депутаті з них 11-жінки.

   Любов Лук’янцева та представники Національного Демократичного Інституту запевнили, що й надалі будуть проводитися тренінги, навчання з жінками-депутатками та активними діячами громади, щодо децентралізації та їх активної участі в житті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь