Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вихованці дитячого садочка за здоровий спосіб життя

Дата: 13.02.2017 14:21
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

З метою популяризації знань правил безпеки життєдіяльності дітей та здорового способу життя, навчання життєвим навичкам та подоланню труднощів повсякденного життя, прищеплення навичок обережної поведінки в довкіллі та бережливого ставлення до збереження власного здоров’я  та життя з 06 по10 лютого 2017 року в Бобринецькому дошкільному навчальному закладі №1 «СОНЕЧКО» проведено Тиждень сприяння здорового способу життя та знань безпеки життєдіяльності на тему «Зроби свій вибір на користь здоров’я».

З вихованцями закладу проведено заняття, бесіди, розваги, ігри-естафети, вікторину, моделювання проблемних ситуацій, які сприяли виробленню навичок дотримання правил поведінки у навколишньому середовищі.

Вихователі підготували та розмістили в батьківських куточках інформаційні матеріали з питань профілактики травматизму невиробничого характеру, виховання належного ставлення до власної безпеки. Також з батьками проводилися бесіди та індивідуальні консультації.

Основною метою проведених заходів було формування здоров’язберігаючих компетентностей, свідомого ставлення до власного здоров’я та усвідомлення особистої відповідальності за нього, пропагування здоровий способу життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь