Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Комунальне підприємство міської ради проводить роботи по освітленню вулиць

Дата: 09.12.2016 14:20
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

Вуличне освітлення одна із основних складових благоустрою громади, це комфорт та безпека мешканців у темну пору доби. Тому одним із пріоритетних напрямків діяльності міської ради в галузі  житлово-комунального господарства є освітлення вулиць. Це питання  перебуває на постійному особистому контролі в міського голови Валерія Сніжка. В 2016 році на освітлення виділено 345 200 грн, до кінця поточного  року в місті завершиться реалізація проектів по реконструкції вуличного освітлення. Усього планується встановити 54 ліхтаря. На сьогоднішній день встановлено 42 ліхтарі, освітлені вулиці Володимира  Великого ( від ПТУ №32 до вул. Шевченка), частина  вулиці Народна, Ганни Дмитрян, Соборна, Базарна та провулки Кропивницького, Миру, Тобілевича, Волошковий,  Травневий.   Ведуться роботи по освітленню  вул. Козацька, пров. Береговий та частині вул. 16 Березня.

Роботи по освітленню продовжаться і в 2017 році. Планується встановити 89 ліхтарів. У першій половині 2017 року планується освітити мікрорайон Рущина. Проект на реконструкцію освітлення передбачає освітити вулиці Рущанська, Соборна, Мендєлєєва, Лесі Українки, провулка Перемоги та Київського.

Міським головою дано доручення відповідальній особі, директору КП «Комунальник» Бобринецької міської ради Станіславу Торіну  у першій половині 2017 року  виготовити проекти реконструкції вулиць Мельниченка (від вул. Каштанова до вул. Соборна, вул. Народна до вул. Воровського),  проект реконструкції вул. Гоголя, Шевченка, Міщанська та провулка Матросова. Також планується виготовити проект реконструкції освітлення вулиць с. Шляхове.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь